Entered on the ground floor into a reception hall with ground floor shower room and WC with stairs to the first floor.

The hall leads to an open plan living, kitchen and dining space featuring (for Winter 2017) a wood burning stove and with comfortable lounge seating, dining table and chairs for 6 and French doors leading to a private patio garden with seating, this is a great place to relax at any time of the year. A modern fitted kitchen with electric oven, hob, dishwasher, fridge freezer, kettle, toaster and microwave.
A Smart TV linked to the centre’s WIFI provides a wide choice of media entertainment on Freeview and or via Netflix and Amazon using the guest’s personal login to their subscription.

Stairs to the first floor lead to a master double bedroom, a twin bedroom and bunk room (2). The main bathroom comprises a toilet, wash basin and bath with shower over.

Outside at the rear there is a private patio garden accessed through French doors in the lounge/dining area. To the front there is a landscaped quadrangle.

With an ‘eco-friendly’ ethos, the Centre itself boasts solar water heating, rainwater harvesting and a bacteria based waste water treatment facility which requires the management of the type of washing detergents that can be used and therefore an onsite laundry facility within the quadrangle is provided together with a supply of the appropriate washing detergents.

Construction has been completed this year to an exceptionably high standard with quality fixtures, fittings and furniture.

Consideration has been given to the needs of those with mobility impairment and construction has been completed using the National Accessible Scheme (NAS) criteria as a guide and this property is comparable to M1 standards for accessibility – (Typically suitable for a person with sufficient mobility to climb a flight of steps but who would benefit from fixtures and fittings to aid balance).

The site has ample parking adjacent to the accommodation.